WELCOME TO COMPANY kita!

Guangdong Asano Technology Co., Ltd., karo liwat 100,000m² area lantai, dumunung ing salah siji saka ngembangaken wilayah paling cepet ing industri modern ing China, iku sawijining perusahaan dhuwur-tech terpadu melu ing riset, desain, pembangunan, produksi, lan dodolan tivi werna, layar komersial lan electrical Perkakas liyane.

We have saka 2000 karyawan, kalebu 15 karyawan nyekeli derajat dhokter kang, 20 karyawan karo derajat master, bab 50 engineers lan luwih saka 300 karyawan lulus saka universitas.

View Detail

Hubungi kita

produk kita wis didol kanggo liwat 110 negara lan wilayah. Duwe liwati persetujuan ISO9001, disetujoni CCC, lan persetujuan internasional liyane kayata CB, CE, saa etc., lan digawe dening dhewe certified laboratorium linuwih nasional kita lan liwat 40 paten nasional.