China Accessories pabrik lan manufaktur | Asano

Detail

tags

1. Ops (Open pluggable Keterangan)
Ops punika plug-in format modul komputerisasi kasedhiya kanggo nambah kemampuan komputerisasi pinter panel tutul. Kanthi nggunakake Ops ing panel tutul pinter, kita kanthi cepet bisa ngalih saka Android kanggo sistem Windows kanggo nggunakake juast panel tutul pinter minangka PC touchable.

2. transmisi Wireless
transmisi Wireless punika dongle cilik digunakake kanggo nampilake kabeh sing PC disambungake punika nampilake ing panel tutul pinter, lan ing wektu sing padha, kanggo operate PC kanthi nutul panel tutul pinter disambungake, tinimbang nyambungake PC lan pinter tutul panel dening HDMI lan kabel tutul PC.

3. Moving ngadeg
A ngadeg obah ngidini kita kanggo mindhah panel tutul pinter kabeh sak gampang, tinimbang hanging ing tembok.

4. kamera
A kamera perlu nalika kita nggawe panggilan video utawa konferensi video liwat panel tutul pinter.

05


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita