Гуангдонг Асано TECHNOLOGY CO., LTD.

01

Гуангдонг Асано технологија копродукции, Ltd, со повеќе од 100,000m² површина, која се наоѓа во една од најпознатите брзо развивање на региони во модерната индустрија во Кина, е интегрирана високо-технолошки претпријатие ангажирани во истражување, проектирање, развој, производство и продажба на боја телевизори, комерцијални дисплеи и други електрични апарати.

Имаме над 1500 вработени, меѓу кои 15 вработени со диплома доктор, 20 вработени со дипломи господар, околу 50 инженери и повеќе од 300 вработени дипломирал на универзитетот.

површина
+
вработени

нашиот производ

Нашиот главен производ опсег опфаќа колор ТВ шасија, ТВ кабинети, заврши телевизори, комерцијални дисплеи, вклучувајќи паметни допир панели, дигитални signages, видео ѕид и други сродни CKD и SKD компоненти.

2
создадена од страна ДЖИ камера

Опремени со десетици напредни автоматски собранието линии поддржан од авто вметнување машини, производни линии авто спреј-боја, јачина на стимулирање на машини во целосен систем, целосна инструменти технички испитувања и повеќе од 30 пластични инекција машини, имаме годишен производствен капацитет од 5.000.000 боја телевизори и други компоненти кои се движат во димензии 10-85 инчи.

4
5

нашиот квалитет

Нашите производи се продаваат во повеќе од 110 земји и региони. Ја помина ISO9001 одобрување, одобрување CCC и други меѓународни одобренија, како што CB, CE, ССА итн, и поддржани од страна на нашите сопствени сертифициран национална сигурност лабораторија и повеќе од 40 национални патенти, нашите КК одделот гарантира дека сите наши материјали и готови производи мерка до нашите строги стандарди.

6
7