Mirëpritur për kompaninë tonë!

Guangdong Asano Teknologjia Co, Ltd, me mbi 100,000m² sipërfaqe, të vendosura në një nga rajonet në zhvillim më të shpejtë në industrinë moderne në Kinë, është një ndërmarrje e integruar të teknologjisë së lartë të angazhuar në kërkimin shkencor, projektimin, zhvillimin, prodhimin, dhe shitjet e televizionet me ngjyra, tregon tregtare dhe pajisje të tjera elektrike.

Ne kemi mbi 2000 të punësuar, duke përfshirë 15 të punësuar mbajnë gradë mjekut, 20 punonjës me gradë master, rreth 50 inxhinierë dhe më shumë se 300 punonjës u diplomua nga universiteti.

Shiko Detail

Na kontaktoni

Produktet tona janë shitur në mbi 110 vende dhe rajone. Duke kaluar miratimin ISO9001, miratimi KKK, dhe miratimet e tjera ndërkombëtare të tilla si CB, CE, MSA, etj, dhe të mbështetur nga vet laboratorin tonë certifikuar kombëtar besueshmërisë dhe mbi 40 patenta kombëtare.