Kina Accessories Fabrika dhe prodhuesit | Asano

hollësi

Tags

1. OPS (Open pluggable Specifikimi)
OPS është një modul informatikë plug-in format në dispozicion për të shtuar aftësinë informatikë të zgjuar panel me prekje. Duke përdorur OPS në një panel me prekje zgjuar, ne me shpejtësi mund të kaloni nga Android në sistemin e Windows për të përdorur zgjuar panel me prekje juast si një PC prekshme.

2. transmetimit Wireless
transmetimit Wireless është një dongle vogël përdoret për të shfaqur çdo gjë që PC të lidhura është shfaqur në panelin e zgjuar me prekje, dhe në të njëjtën kohë, për të vepruar në PC duke prekur të lidhur panelin zgjuar prekje, në vend që të lidh PC dhe Smart touch panel nga HDMI dhe kontakt kabllot PC.

3. Moving qëndrojë
Një qëndrim lëviz na lejon për të lëvizur një panel me prekje zgjuar gjithë rreth lehtë, në vend të varur në mur.

4. Camera
Një kamera është e nevojshme kur kemi bërë një thirrje video ose video-konference me anë të panelit të zgjuar me prekje.

05


  • Previous:
  • Next:

  • Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne