Wilujeng sumping di parusahaan urang!

Guangdong Asano Téhnologi Co., Ltd., kalawan leuwih 100,000m² aréa floor, ayana di salah sahiji wewengkon ngembang paling gancang di industri modéren di Cina, mangrupa perusahaan tinggi-tech terpadu kalibet dina panalungtikan, desain, ngembangkeun, produksi, jeung jualan televise warna, mintonkeun komérsial sarta panerapan listrik lianna.

Urang kudu leuwih 2000 pagawé, kaasup 15 pagawé nyekel derajat dokter urang, 20 pagawé kalawan derajat master, ngeunaan 50 insinyur sarta leuwih ti 300 pagawé lulusan universitas.

Témbongkeun jéntré

Taros Kami

produk urang geus dijual ka leuwih 110 nagara jeung wewengkon. Sanggeus lulus persetujuan ISO9001, persetujuan CCC, sarta approvals internasional lianna kayaning CB, CE, SAA jsb, sarta dijieun ku sorangan Certified laboratorium reliabiliti nasional urang na leuwih ti 40 patén-patén nasional.