Cina Asesoris pabrik jeung pabrik | Asano

barang-barang tambahan

    kawincikan nepi ka bubuk leutikna

    tags

    1. ops (Buka Pluggable spésifikasi)
    ops mangrupakeun colokan-dina format modul komputasi sadia pikeun nambahkeun kamampuhan ngitung pinter panel touch. Ku ngagunakeun ops dina panel touch pinter, urang gancang bisa pindah tina Android pikeun sistem Windows ngagunakeun juast panel touch pinter salaku PC touchable.

    2. transmisi Wireless
    transmisi Wireless mangrupakeun dongle leutik dipaké pikeun nembongkeun sagalana yén PC nyambung ieu mintonkeun dina panel touch pinter, jeung dina waktos anu sareng, ka beroperasi PC nu ku cara noel panel touch pinter disambungkeun, tinimbang nyambungkeun PC jeung pinter toél panel ku HDMI tur kabel touch PC.

    3. pindah nangtung
    A stand pindah ngamungkinkeun urang pikeun mindahkeun panel touch pinter kabeh sabudeureun gampang, tinimbang nongkrong deui di témbok.

    4. Kamera
    A kaméra anu diperlukeun nalika urang nelepon video atawa konferensi video ngaliwatan panel touch pinter.

    05


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami