Cina Musik TV-DN8 pabrik jeung pabrik | Asano

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

tags

herang Bezel

1. ngagurilap pilari
    Aluminium pigura
2. Multi-gaya Base
    base Metal base / Plastik
3. Multi-gaya Logo
    cahaya logo / Silkprint logo
4. Desain Imah Bioskop

ukuran

ukur karton

(Mm) LxWxH

loading kuantitas

20 'GP

loading kuantitas

40 'GP

loading kuantitas

40 'HQ

22 "

697x98x400

940

1870

2244

24 "

758x98x436

860

1725

2067

0102

Hiji conto némbongkeun Nyieun husus modul TV kana TV analog jeung TV pinter. 
Contact us na ngaropea TV Anjeun kudu
panel Spesifikasina analog TV Smart TV
ukuran 31,5 "HD 31,5 "HD
panel Brand BOE BOE
aspék Rasio 16: 9 16: 9
resolusi 1366 * 768 1366 * 768
caang 200 ± 10% cd / m2 200 ± 10% cd / m2
nempo Angle 178H / 178V 178H / 178V
warna tangga nada 16.7M 16.7M
kakuatan sarat  
kakuatan Peunteun  100-240VAC 50/60 Hz 100-240VAC 50/60 Hz
Pinuh beban Konsumsi ≤48W ≤48W
Nangtung-Ku Konsumsi Daya ≤0.5W ≤0.5W
Board utama  
Modél Board Utama  TP.V56.PB826A TP.MS358.PB802A
Solusi Electroic TSUMV56RUU-Z1 MSD6A358AXG-8-003D
Dolby AC-3 Rojongan NO NO
System tipi    
TV panarima nuhun nuhun
input impedansi 75Ω 75Ω
System video PAL / SECAM / NTSC PAL / SECAM / NTSC
System sora BG, DK, abdi, M / N BG, DK, abdi, M / N
Saluran Max Panyimpenan 199 99
panyambungna  
Sambungan kabel / Antenna Input (RF) x1 x1
HDMI (No, X1, X2, x3) x2 x2
VGA x1 x1
YPbPr / YCbCr (No, X1, X2) / /
AV Input RCA (X1, X2) x2 x2
PC Audio Input x1 x1
Headphone Kaluaran (No, X1) x1 /
USB (No, X1, X2) x2 x2
Coaxial (No, X1, X2) x1 x1
Mini Line Out / x1
TF / x1
RJ45 / x1
Wifi / nuhun
Stereo Input Audio nuhun nuhun
Katerangan: dina port input / output sabenerna jadi matapelajaran wajib pikeun sarat tina urutan sabenerna
OS Vérsi  
Android / Android 8.0
Konfigurasi hardware  
CPU / Cortex A35 quad core
GPU / Mali-400 dual core
CPU Frékuénsi / 1.5GHz
GPU Frékuénsi / 500MHz
Ukuran DDR / 1G
eMMC Flash (Goréng) / 8G
gambar   
Sisir Filter (2D Atawa 3D) 3D 3D
De-Interlace (2D Atawa 3D) 3D 3D
Gambar Control (Caang / jelas jsb) nuhun nuhun
Pamaké Control Selectable Picture Baku / hampang / Cim / pamaké Baku / hampang / Cim / pamaké
asup kaakal  
Stereo nuhun nuhun
Nada Control (Bass / treble / Balance) nuhun nuhun
Pamaké Control Selectable Sora Baku / Movie / Musik / Olahraga / pamaké Baku / Movie / Musik / Olahraga / pamaké
Kaluaran audio Daya 2 x7W stéréo (THD = 10%) 2 x7W stéréo (THD = 10%)
bulu sejenna  
OSD Basa Multi Basa Multi LANGUAGE
saré otomatis nuhun nuhun
ngelingan nuhun nuhun
Otomatis Power Pareum nuhun nuhun
Suhu warna Baku / Kersa / Cool Baku / Kersa / Cool
barang-barang tambahan  
Pinuh Fungsi Jauh Control nuhun nuhun
instruksi Book  nuhun nuhun
kakuatan ari kakuatan ari kakuatan ari
Wallmount meunang milih meunang milih
batre nuhun nuhun
base Stander nuhun nuhun
Data umum  
Ukuran karton (L x W x H) dina mm     
20GP / 40GP / 40HQ    

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    Desain Konsep sampurna

    Aplikasi produk