Cina Plastik pigura TV-DN4 pabrik jeung pabrik | Asano

Pigura palastik TV-DN4

    kawincikan nepi ka bubuk leutikna

    tags

    herang Bezel

    1. ngagurilap pilari
        Inten pigura hideung
    2. Multi-gaya Base
        base Metal base / Plastik
    3. Multi-gaya Logo
        cahaya logo / Silkprint logo logo / Metal
    4. Multi-gaya Speaker
        Sora bar / kotak spiker Guntur

    ukuran

    ukur karton

    (Mm) LxWxH

    loading kuantitas

    20 'GP

    loading kuantitas

    40 'GP

    loading kuantitas

    40 'HQ

    19 "

    513x98x367

    1566

    3170

    3666

    20 "

    532x98x380

    1330

    2654

    3144

    22 "

    580x98x405

    1198

    2418

    2858

    24 "

    628x98x436

    1050

    2150

    2482

    28 "

    685x128x465

    692

    1416

    1644

    32 "

    782x120x500

    588

    1210

    1425

    39 "

    935x121x610

    390

    750

    940

    40 "

    975x125x590

    390

    747

    910

    42 "

    1005x125x620

    336

    696

    873

    43 "

    1030x125x660

    336

    684

    824

    48 "

    1175x145x740

    240

    453

    483

    49 "

    1175x145x740

    240

    453

    483

    50 "

    1218x148x800

    136

    296

    435

    55 "

    1335x150x805

    128

    256

    384

    0102

    Hiji conto némbongkeun Nyieun husus modul TV kana TV analog jeung TV pinter. 
    Contact us na ngaropea TV Anjeun kudu
    panel Spesifikasina analog TV Smart TV
    ukuran 31,5 "HD 31,5 "HD
    panel Brand BOE BOE
    aspék Rasio 16: 9 16: 9
    resolusi 1366 * 768 1366 * 768
    caang 200 ± 10% cd / m2 200 ± 10% cd / m2
    nempo Angle 178H / 178V 178H / 178V
    warna tangga nada 16.7M 16.7M
    kakuatan sarat  
    kakuatan Peunteun  100-240VAC 50/60 Hz 100-240VAC 50/60 Hz
    Pinuh beban Konsumsi ≤48W ≤48W
    Nangtung-Ku Konsumsi Daya ≤0.5W ≤0.5W
    Board utama  
    Modél Board Utama  TP.V56.PB826A TP.MS358.PB802A
    Solusi Electroic TSUMV56RUU-Z1 MSD6A358AXG-8-003D
    Dolby AC-3 Rojongan NO NO
    System tipi    
    TV panarima nuhun nuhun
    input impedansi 75Ω 75Ω
    System video PAL / SECAM / NTSC PAL / SECAM / NTSC
    System sora BG, DK, abdi, M / N BG, DK, abdi, M / N
    Saluran Max Panyimpenan 199 99
    panyambungna  
    Sambungan kabel / Antenna Input (RF) x1 x1
    HDMI (No, X1, X2, x3) x2 x2
    VGA x1 x1
    YPbPr / YCbCr (No, X1, X2) / /
    AV Input RCA (X1, X2) x2 x2
    PC Audio Input x1 x1
    Headphone Kaluaran (No, X1) x1 /
    USB (No, X1, X2) x2 x2
    Coaxial (No, X1, X2) x1 x1
    Mini Line Out / x1
    TF / x1
    RJ45 / x1
    Wifi / nuhun
    Stereo Input Audio nuhun nuhun
    Katerangan: dina port input / output sabenerna jadi matapelajaran wajib pikeun sarat tina urutan sabenerna
    OS Vérsi  
    Android / Android 8.0
    Konfigurasi hardware  
    CPU / Cortex A35 quad core
    GPU / Mali-400 dual core
    CPU Frékuénsi / 1.5GHz
    GPU Frékuénsi / 500MHz
    Ukuran DDR / 1G
    eMMC Flash (Goréng) / 8G
    gambar   
    Sisir Filter (2D Atawa 3D) 3D 3D
    De-Interlace (2D Atawa 3D) 3D 3D
    Gambar Control (Caang / jelas jsb) nuhun nuhun
    Pamaké Control Selectable Picture Baku / hampang / Cim / pamaké Baku / hampang / Cim / pamaké
    asup kaakal  
    Stereo nuhun nuhun
    Nada Control (Bass / treble / Balance) nuhun nuhun
    Pamaké Control Selectable Sora Baku / Movie / Musik / Olahraga / pamaké Baku / Movie / Musik / Olahraga / pamaké
    Kaluaran audio Daya 2 x7W stéréo (THD = 10%) 2 x7W stéréo (THD = 10%)
    bulu sejenna  
    OSD Basa Multi Basa Multi LANGUAGE
    saré otomatis nuhun nuhun
    ngelingan nuhun nuhun
    Otomatis Power Pareum nuhun nuhun
    Suhu warna Baku / Kersa / Cool Baku / Kersa / Cool
    barang-barang tambahan  
    Pinuh Fungsi Jauh Control nuhun nuhun
    instruksi Book  nuhun nuhun
    kakuatan ari kakuatan ari kakuatan ari
    Wallmount meunang milih meunang milih
    batre nuhun nuhun
    base Stander nuhun nuhun
    Data umum  
    Ukuran karton (L x W x H) dina mm     
    20GP / 40GP / 40HQ    

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami