Cina Smart touch pabrik panel-A1 jeung pabrik | Asano

Smart touch panel-A1

panel touch pinter mangrupa dewan sadaya-dina-hiji nu mangpaat dina rapat, latihan jeung ngadidik, ngagantikeun projector, layar proyéksi, spiker tur PC nu dipaké pikeun nembongkeun bahan di kelas na rapat.

    kawincikan nepi ka bubuk leutikna

    tags

    panel touch Smart

    panel touch pinter mangrupa dewan sadaya-dina-hiji nu mangpaat dina rapat, latihan jeung ngadidik, ngagantikeun projector, layar proyéksi, spiker tur PC nu dipaké pikeun nembongkeun bahan di kelas na rapat.

    图 1

    hal nu husus

    1. High-akurasi

    图 2-1

    A touch tunggal 2mm minimum canbe dicirikeun

     

    kasaluyuan 2. USB

    图 3

    palabuhan USB ngarojong duanana ios andAndroid

     

    3. 4k resolusi

    图 4

    harti luhur, sharpimages immersive

     

    4. Aluminium pigura alloy

    图 5

    Penampilan exquisite méré pangalaman youa hadé

     

    fungsi

    1.  E-dewan

    Toél nulis
    parabot Béda jeung kelir pikeun nyieun tulisan gampang
    Gancang mupus ku tukang ofhand
    Up ka 20 kaca bisa ditulis
    Naon anu ditulis bisa gancang dikirim ku email, dibagikeun ku kode QR, disimpen dina USB drive atanapi neundeun lokal
    Jieun pasamoan kami beuki epektip

    图 6

     

    2.  mirroring Wireless

    图 7

    Sagalana di telepon urang jeung komputer bisa gancang ditémbongkeun dina panel touch pinter

    Telepon bisa janten kadali jauh tina panel touch pinter

    panel touch pinter bisa ngadalikeun komputer di balik

    Teu perlu nransper payil noél panel saméméh pasamoan

     

    3. Payil

    File kaasup gambar, musik, video, MS dokumén Kecap, spreadsheets Excel, slides PowerPoint na PDF bisa dibuka langsung

    file kantor bisa diédit tur disimpen langsung

    图 8

     

    4. Catetan

    Catetan fungsi anu sadia di kapan

    kelir béda bisa dipaké

    Gancang mupus ku balik leungeun

    Naon anu ditulis bisa gancang dibagikeun ku kode QR, disimpen dina USB drive atanapi neundeun lokal

    Nyieun anu leuwih merenah pikeun ngabahas nanaon ditémbongkeun dina layar di kapan

    图 9

     

    5. Fungsi séjén

    Browser: mun meunang informasi naon urang kudu ti situs web

    Otomatis: sadia pikeun timing sarta mundur

    Capture: sadia pikeun sakabeh motret layar tur motret lokal

    Aplikasi lianna: beuki Aplikasi bisa dipasang

    图 10

     

     

    Smart Toel Panel spésifikasi-1


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami