Cina kaca Tempered pabrik TV-DK3M jeung pabrik | Asano

sagelas Tempered TV-DK3M

    kawincikan nepi ka bubuk leutikna

    tags

    Tempered Kaca Panel
    Aluminium Bezel
    Seamless Tepi
    Bezel Kelir: titanium emas / Golden / Silver / Gray / Hideung

    1. Tempered Kaca
        Visi panyalindungan panyalindungan / Screen
    2. Multi-gaya Warna
        Golden / Silver / Gray / Hideung
    3. Multi-gaya Base
        base Metal base / Plastik
    4. Multi-gaya Logo
        cahaya logo / Metal logo / Silkprint logo
    5. overwhelming Bioskop-Sakuliling asup kaakal

    ukuran

    ukur karton

    (Mm) LxWxH

    loading kuantitas

    20 'GP

    loading kuantitas

    40 'GP

    loading kuantitas

    40 'HQ

    49 "

    1175x145x740

    240

    453

    483

    50 "

    1418x148x800

    124

    369

    387

    55 "

    1340x185x865

    100

    204

    294

    65 "

    1590x170x980

    90

    190

    190

    0102

    Hiji conto némbongkeun Nyieun husus modul TV kana TV analog jeung TV pinter. 
    Contact us na ngaropea TV Anjeun kudu
    panel Spesifikasina analog TV Smart TV
    ukuran 31,5 "HD 31,5 "HD
    panel Brand BOE BOE
    aspék Rasio 16: 9 16: 9
    resolusi 1366 * 768 1366 * 768
    caang 200 ± 10% cd / m2 200 ± 10% cd / m2
    nempo Angle 178H / 178V 178H / 178V
    warna tangga nada 16.7M 16.7M
    kakuatan sarat  
    kakuatan Peunteun  100-240VAC 50/60 Hz 100-240VAC 50/60 Hz
    Pinuh beban Konsumsi ≤48W ≤48W
    Nangtung-Ku Konsumsi Daya ≤0.5W ≤0.5W
    Board utama  
    Modél Board Utama  TP.V56.PB826A TP.MS358.PB802A
    Solusi Electroic TSUMV56RUU-Z1 MSD6A358AXG-8-003D
    Dolby AC-3 Rojongan NO NO
    System tipi    
    TV panarima nuhun nuhun
    input impedansi 75Ω 75Ω
    System video PAL / SECAM / NTSC PAL / SECAM / NTSC
    System sora BG, DK, abdi, M / N BG, DK, abdi, M / N
    Saluran Max Panyimpenan 199 99
    panyambungna  
    Sambungan kabel / Antenna Input (RF) x1 x1
    HDMI (No, X1, X2, x3) x2 x2
    VGA x1 x1
    YPbPr / YCbCr (No, X1, X2) / /
    AV Input RCA (X1, X2) x2 x2
    PC Audio Input x1 x1
    Headphone Kaluaran (No, X1) x1 /
    USB (No, X1, X2) x2 x2
    Coaxial (No, X1, X2) x1 x1
    Mini Line Out / x1
    TF / x1
    RJ45 / x1
    Wifi / nuhun
    Stereo Input Audio nuhun nuhun
    Katerangan: dina port input / output sabenerna jadi matapelajaran wajib pikeun sarat tina urutan sabenerna
    OS Vérsi  
    Android / Android 8.0
    Konfigurasi hardware  
    CPU / Cortex A35 quad core
    GPU / Mali-400 dual core
    CPU Frékuénsi / 1.5GHz
    GPU Frékuénsi / 500MHz
    Ukuran DDR / 1G
    eMMC Flash (Goréng) / 8G
    gambar   
    Sisir Filter (2D Atawa 3D) 3D 3D
    De-Interlace (2D Atawa 3D) 3D 3D
    Gambar Control (Caang / jelas jsb) nuhun nuhun
    Pamaké Control Selectable Picture Baku / hampang / Cim / pamaké Baku / hampang / Cim / pamaké
    asup kaakal  
    Stereo nuhun nuhun
    Nada Control (Bass / treble / Balance) nuhun nuhun
    Pamaké Control Selectable Sora Baku / Movie / Musik / Olahraga / pamaké Baku / Movie / Musik / Olahraga / pamaké
    Kaluaran audio Daya 2 x7W stéréo (THD = 10%) 2 x7W stéréo (THD = 10%)
    bulu sejenna  
    OSD Basa Multi Basa Multi LANGUAGE
    saré otomatis nuhun nuhun
    ngelingan nuhun nuhun
    Otomatis Power Pareum nuhun nuhun
    Suhu warna Baku / Kersa / Cool Baku / Kersa / Cool
    barang-barang tambahan  
    Pinuh Fungsi Jauh Control nuhun nuhun
    instruksi Book  nuhun nuhun
    kakuatan ari kakuatan ari kakuatan ari
    Wallmount meunang milih meunang milih
    batre nuhun nuhun
    base Stander nuhun nuhun
    Data umum  
    Ukuran karton (L x W x H) dina mm     
    20GP / 40GP / 40HQ    

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami